5 starka argument

När man som företag söker i djungeln av dokumenthanteringssystem och ärendehanteringssystem finns det många aspekter att tänka på. Att informationssystemets funktionalitet passar organisationen är alltid en central fråga vid upphandlingen men det finns också andra aspekter än just rena funktioner som är viktiga att beakta. Vi har samlat 5 viktiga argument för Advantum och vad som talar för att just Advantum är ett alternativ för just Ditt företag. 
Plug & Play

Plug & Play

Vi har utvecklat Advantum till ett system som är så nära Plug & Play som möjligt. Om ni inte vill göra några förändringar i våra färdiga förkonfigurationer så är det bara att sätta igång direkt, snabbt och enkelt!

Var som helst

Var som helst

Idag är det självklart att kunna arbeta var som helst och när som helst. Av den anledningen är Advantum utvecklad för att fungera lika bra på din smartphone och surfplatta som på din dator.

Truly flexible

Truly flexible

Med Advantums extrema flexibilitet löser ni dagens utmaningar och står väl rustade för framtidens behov och krav vid tekniska och organisatoriska förändringar.

Flytande licenser

Flytande licenser

Advantum är ett flexibelt system, det är vår licens-modell med! Vi använder oss av flytande licenser och fokuserar på antalet samtidiga användare i systemet. Genom att dela på licenserna blir Advantum ett kostnadseffektivt val för er.

Personlig rådgivare

Personlig rådgivare

En sak som uppskattas högt av våra kunder är vår support. Som kund till oss har ni alltid tillgång till er personliga rådgivare för en enkel och effektiv hantering av alla era frågor och ärenden.