Advantum Life Science Suite Basic

Advantum Life Sciences Suite Basic (LSS Basic) är ett molnbaserad Document Management System (DMS) för organisationer och företag verksamma inom Life Science. LSS Basic är en enklare version av sin storebror Life Science Suite (LSS), och vänder sig till de verksamheter inom Life Science som vill börja hantera sina dokument och avtal digitalt och på ett mer strukturerat sätt. 
life-sciences advantum slider
Letar ditt företag efter en kvalitetssäker molnlösning för hantering av dokument och avtal? Anmäl dig till våra webinar och ta reda på hur Advantum Life Science Suite Basic kan hjälpa er!

Advantum LSS Basic är ett så kallat plug & play system som möjliggör väldigt kort startsträcka och är en kostnadseffektiv systemlösning som snabbt hjälper organisationen att börja hantera sin dokumentation på ett enkelt och kvalitetssäkert sätt. Advantum LSS Basic är ett webbaserat CMS med en gedigen behörighetsstyrning för både intern personal och externa intressenter. I LSS Basics dokumenthantering medföljer check out-/check in funktion, versionshantering, funktioner för enhetlig mallhantering och mallstruktur samt komplett audit trail för spårbarhet av händelser. Med hjälp av korsreferenser kan dokument och avtal kopplas till personer, avdelningar, riktlinjer, styrande dokument, artworks och mycket mer. 

Exempel på funktionalitet:

  • Audit trail med full spårbarhet
  • Versionshantering
  • Check-out/Check-in funktion
  • Mallhantering
  • Klickbara korsreferenser
  • Behörighetsstyrning
  • Interna och externa användare
  • Påminnelsehantering via mejl
Versionshantering

LSS Basic erbjuder automatisk versionshantering som enkelt kan överblickas av användaren.

Korsreferenser

Med sina klickbara korsreferenser skapar LSS Basic tydlighet över hur företagets dokumentation hänger ihop och kopplas samman. 

Plug & Play

LSS Basic är en smidig plug-and-play lösning där användaren når systemet via valfri webbläsare.

 

idogen - ny advantum användare

Förutom att lösningen bygger på kompetent teknik och erfarenhet av behoven inom Life Sciences så uppskattar jag den lokala närvaron som InfoTech Scandinavia ger

Lars Hedbys, Idogen AB

Deltag på ett webinar och lär dig mera

Våra webinars är ett utmärkt sätt att skaffa sig en första uppfattning om möjligheterna med Advantum. Vi erbjuder webinars inom en mängd områden. Hittar ni inget webinar som passar just era behov, hör gärna av er så skräddarsyr vi en visning till er.

Givetvis är våra webinars helt kostnadsfria!

  • Inga evenemang