Säljare Malmö

Framgångarna för vår produkt Advantum gör att InfoTech Scandinavia växer och vi behöver fler duktiga medarbetare. Vi söker nu bl.a. en erfaren och driven säljare till vårt Malmökontor.

I rollen som säljare kommer du att arbeta med försäljning mot nya och befintliga kunder, främst i Sverige. Arbetsuppgifterna omfattar hela säljprocessen från prospektering till avslut.

 

Önskad kompetens: 

Vi söker dig som har flerårig dokumenterad erfarenhet från försäljningsarbete mot företag gällande såväl förmågan att skaffa nya kunder som att utveckla och vårda befintliga kunder. Du har förmodligen sålt avancerade IT-produkter alternativt tjänster tidigare.

Vi tror att en mycket viktig egenskap för att lyckas i denna roll är att du är en duktig affärsman kombinerat med en hög teknisk kompetens. Du är självgående, resultatorienterad och har ett stort mått energi.

Du är förmodligen en akademiker mellan 25 och 40 år som trivs i en ung platt organisation där utrymmet för egna initiativ är stort.

Du kommer att möta spännande utmaningar och har stora möjligheter att påverka och utveckla produkten. Du trivs i en platt organisation där beslutsvägarna är korta och goda förslag välkomnas samtidigt som du värdesätter att jobba för ett stabilt företag som varit verksamma inom informationshantering och PDM under många år.

 

Som person tror vi att du: 

  • Är driven och förstår att framgång är resultatet av hårt arbete
  • Är bekväm med kundkontakter, både i telefon och på fysiska möten
  • Orkar och har tålamodet att driva relativt långa säljprocesser
  • Förstår att långsiktiga affärsrelationer kräver professionalitet i alla led
  • Planerar ditt arbete och arbetar systematiskt

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

 

Ansökan: 

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt. Urval sker löpande. Eventuella frågor besvaras av
Joakim Svensson på 0703-79 12 12.

Välkommen med din ansökan till joakim.svensson@infotech.se