Teknikpartners

Våra teknikpartners

InfoTech Scandinavia AB kan med stolthet tillkännage att vi har tilldelats Microsoft Partner Application Development status.

Microsoft Partners har den högsta kompetensnivån och expertisen i Microsoft-teknik, och samarbetar i störst utsträckning med Microsoft.

Vi är mycket nöjda med att vi har tilldelats Application Development status i Microsofts Partner Program. Detta är ett bevis på vår tilltro till kraften och utvecklingspotentialen i  Microsofts teknologier. Som Microsoft Partner erbjuds vi förmåner och stöd som gör det möjligt för oss att förbättra och utveckla tjänsterna vi erbjuder våra kunder.

InfoTech har klarat av att uppfylla de rigorösa krav som Partner programmet ställer tack vare certifieringen av Advantum mjukvaran och de många nöjda kundreferenserna som individuellt har blivit verifierade av Microsoft.

 

Autodesk Advantum

Autodesk är världsledande leverantör av 3D-program för design och konstruktion. InfoTech Scandinavia AB har sedan 1999 varit partner till Autodesk och en medlem i Autodesk Developer Network. Tack vare vårt långvariga samarbete med Autodesk kan vi erbjuda våra advantumkunder sömlösa integrationer med Autodesk välkända applikationer som t.ex AutoCAD och Inventor.

Vårt partnerskap med Autodesk och dess Developer Network är viktigt för oss. Det ger oss mycket goda förutsättningar att även fortsättningsvis kunna erbjuda våra advantumanvändare förstklassig funktionalitet och integration mot Autodesks produkter.

 

 

InfoTech Scandinavia har ett långvarigt partnerskap med SolidWorks.  Vi är en SolidWorks Solution Partner vilket ger oss möjlighet till ett nära sammarbete med SolidWorks. Detta är viktigt för att kunna utveckla användarvänliga och robusta integrationer mellan Advantum och SolidWorks. 

Fler än 2 170 100 produktkonstruktörer och ingenjörer över hela världen, som representerar 182 300 företag, använder SolidWorks för att gjuta liv i konstruktionerna.  Det sträcker sig från allt från de häftigaste teknikprylarna till innovationer som förbättrar världen. InfoTech Scandinavia är mycket nöjda med vårt samarbete med SolidWorks och vår status som en SolidWorks Solution Partner.